åtta månader

I går blev vår lilla skrutt åtta månader. Hur är det möjligt?!? Det känns ändå som om att han varit med oss alltid men som att han föddes för typ nån vecka sedan. På hans åtta månaders dag hade vi rådgivning, första gången på nya stället och vi fick lite…hm… kritik för att han är lite lat. Eller han kan mycket saker men vill liksom inte. Och varför skulle han villa det, så fort han tröttnar på att t.ex. ligga på rygg så gnäller han och så går jag eller P och svänger på honom, eller sätter honom och sitta. Aijabaija, han måste lära sig själv, och han kan, han har gjort det flera gånger, men alltid motvilligt. Vi har inte så bra tålamod med P och vi är på god väg att se till att vår sån inte ska ha det heller. Men nu ska vi bli bättre på det, det måste vi. Han väger 9,935 kg och är 76cm lång så en stor kille med andra ord.

Så ska vi också snart sömnskola lite. Han sover bra men ska ha sin tuttflaska för att somna och några gånger på natten för att kunna somna om. Det är rätt så onödigt så vi ska försöka ta bort den. Igår och idag har vi lagt honom utan att han fått tuttflaskan med i sängen och han har inte varit nöjd om vi säger så. Men tyckte att det i dag redan gick lite bättre än igår. Hoppas det imorgon går ännu bättre. Annars är han snäll och god och rar. Alltid glad och äter som en häst.

WP_20170310_16_53_37_Pro

Nöjdast är han när han får äta själv

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s