Då var man landebo igen då

Dååååå har vi äntligen flyttat. Till landet. Tillbaks till min hemort. 13 år sedan jag flyttade härifrån och svor att jag aldrig aldrig aldrig skulle flytta tillbaks. Men här är jag. Just nu bor vi i ett litet hus vi får hyra medan vi ska renovera ett egnahemshus dit vi hoppeligen flyttar in om ca. ett år.

En vecka har gått och vi har installerat oss och fått allt på plats. Det blev rätt så mysigt och inte så trångt som jag trodde. Den första kvällen hade vi 16 grader inne, öppna spisen rykte in, kylskåpet gick sönder och hela huset luktade avlopp. Då hann jag tänka ”nej nej nej, det här var inte en bra idé, får vi månne flytta tillbaks till den gamla lägenheten ännu”. Men vi fick upp värmen, röken bort, ett nytt kylskåp och avloppslukten försvann. Vi har ganska mycket brist på förvaring, det finns inga skåp och det ryms inga heller. Det finns ett klädskåp. Matheos kläder förvaras i TV hyllan. Men det funkar.

Alla frågar mig hur det känns nu, när jag flyttat tillbaks igen. Och jag måste säga att det inte känns så jätte annorlunda. Mitt liv har inte förändrats. Jag gör precis samma saker. Nu måste jag bara ta bilen överallt. T.ex. i går var jag till Helsingfors med bil, tog 35 minuter. Visst, förr hade jag 15 minuter med tåg, men inte är det så farligt nu heller.

WP_20170301_12_58_33_Pro

Mina promenadvyer har ändrat aningen

WP_20170301_13_13_58_Pro

Det lilla huset utifrån

WP_20170303_08_59_49_Pro

vårt sovrum/vardagsrum

WP_20170304_09_49_46_Pro

Kök

WP_20170304_09_49_56_Pro

Mera kök

WP_20170304_09_50_30_Pro

Gästrum/styvsonens rum/klädrum/TV-rum

WP_20170305_08_00_03_Pro

Utsikten från Sovrummet

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s