planeringen

Jag skulle egentligen skriva ett långt inlägg om veckan som gått men så fastnade vi på skype med spanska familjen. Dvs. mina svärföräöldrar, svägersko, svåger osv. Och nu sitter vi här och ska försöka planera in en gemensam semester, alla 14 stycken. Och om vi säger såhär, med 10 spanjorer på andra sidan linjen så går det väl inte så super smidigt att planera. Någonting. Men men… skulle egentligen gått och sova redan men ska fortsätta ”planeringen” lite till…

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s