Kultur

Det blev kultur på fredag i form av Vauvojen taidetuokio på Operan. Tog min bebé under armen, dvs. i vagnen, och åkte in till centrum och träffade min kompis med sin bebé där och i en halv timme sjöng vi och dansade och spelade tillsammans med en hög andra mammor och bebén. Ofta kan ju såna events bli lite too much, men det här var faktiskt bra. Passligt med program, 30 minuter långt och allmänt god stämning. Och så fick man känna sig som en god moder som drar sin unge på kulturella evenemang. Och så fick jag och min kompis gå på kaffe och skvallra en stund efteråt, aldrig fel.

wp_20170127_13_36_43_prowp_20170127_13_42_51_prowp_20170127_14_06_29_pro

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s