Mammahäng

Jag råkar ha turen att ha flera goda kompisar som också är på sin mammis nu, och ett par stycken som har bebisar i exakt samma ålder som M. Man skulle ju bli totalt galen utan lite vuxet sällskap om dagarna ibland och lets face it, när man har en bebis blir man konstigt intresserad av, och vill ibland tala om bl.a. bajskonsistens hos bebisar och det intresserar bara människor som själva har bebisar. Idag styrde jag och M kosan till en av mina vänner och hade en mysig förmiddag. Vi talade om våra bebisars bajskonstistens men också mycket annat, drack många koppar kaffe och gick en liten promenad.

Synd bara att min son inte delar min glädje för socialt umgänge. Eller jo, det gör han väl, kanske lite väl mycket. Han blir så ivrig att han inte kan koncentrera sig på att äta, somnar inte för sin tupplur och sen blir det en ond cirkel av för trött för att äta, för hungrig för att sova. Så är det nästan alltid när vi är någonstans, i början är han glad och nöjd men till slut har jag en gnällig bebis som bara vill sitta i famnen och som blir känslig för alla främmande ljud (dvs. alla ljud) och som börjar skrika så fort någon ens tittar åt hans håll. Men men, det ska väl gå över någon dag.

Som den usla mamma bloggare jag är så glömde jag förståss ta bilder. Så ni får nöja er med en bild av ett litet grötmonster som börjar skina som en sol så fort vi kommer hem.

wp_20170125_08_51_51_pro

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s