Från Livet i Lima…

Den här bloggen får nu heta Från Livet i Lima till Livet i Förorten. Men det är bara ett tillfälligt namn för snart ska den heta Från Livet i Lima till Livet på Landet. Om en månad är det flytt, men mera om det sen.

Känns lite konstigt ibland hur bilderna nedanför är tagna med dryga 18 månaders mellanrum.  Hur jag på den första bilden bodde i Lima, inte kände Pablo, inga barn i siktet eller ens i tankarna. Just då, i februari 2015, förberedde jag mig på flytten tillbaka till Finland, var överlycklig över mitt nya jobb som skulle ta nästan all min tid och hur jag sku få resa världen runt. På den andra bilden är jag en ganska nybliven mamma på en av mina dagliga promenader, i Vanda . Livet alltså!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s