I do…?

Vi har talat en del om att gifta oss på senaste tiden. För mig har det plötsligt blivit viktigt att vara gift. Att P sk vara min äkta man. Vet inte riktigt varför, kanske i och med barn och för att så många praktiska saker skulle bli så mycket enklare (oh yes, I’m a hopeless romantic). Man brukar ju säga att det där pappret inte har någon betydelse, och för vårt förhållande skulle det nog inte ha det, men det känns i alla fall som något vi borde göra. Det är lite lustigt för har förut inte ens tänkt tanken. Viss är vi ”förlovade” men vad betyder nu det egentligen?

Frågan är hur vi ska göra det?!? Just nu velar jag mellan två alternativ: antingen magistrat, in och ut, och klart. Sen kan vi fira det i ett senare skede med en fest för nära och kära här och en annan fest för nära och kära i spanien. Något simpelt, enkelt och lite bara få det gjort mentalitet.

Det andra alternativet är att go all in; vigsel, stor fest, blommor, god mat, dryck, fina tal, dans till småtimmarna. Skulle vi gå den här vägen så skulle vi nog inte göra det allt för traditionellt, utan typ ett trädgårdsbröllop i vår trädgård i vårt nya egnahemshus dit vi ska flytta. Eller kanske i Spanien? Sku vi göra det så, måste vi planera det i god tid så familj och vänner från spanien/Finland kan komma.

I dag talade vi om det igen och kom väl kanske fram till något beslut om hur vi ska göra… kanske…får se om det blir så.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s