Nu!!!

matheoNä men nu ska jag på triktigt försöka ta tag i detta bloggande. 2017 ska vara bloggandets år! Lite kanske i terapeutiskt syfte men också lite som en dagbok som jag kan gå tillbaka till och kolla vad det är jag hållit på med.

Matheo har hunnit bli sex månader gammal och är fortfarande en vädigt snäll bebis. Han sover och äter bra, är glad och nöjd för det mesta och trivs bra var som helst. Jag har sporadiskt saknat tillbaka till jobbet, men i september börjar jag igen och fast det är länge dit så går tiden också väldigt fort. Så ska försöka njuta av tiden hemma så bra jag kan.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s