kvällen

Det var egentligen meningen att jag skulle gå på ett event i dag i centrum, nåt jag sett ganska mycket fram emot en längre tid. Men på grund av missförstånd mellan mig och P gällande tidtabeller så hann jag inte. Han hann inte hem från jobbet i tid och jag hann inte i väg i tid. Har kanske inte varit så där jätte glad sedan dess för jag har ju inte precis planer utan Matheo så ofta. Men men… tog mig i alla fall in till centrum och fick en hel eftermiddag/kväll på stan för mig själv och det händer inte heller så ofta så det var helt okej. Kom sedan hem till ett nystädat hem och ett sovande barn så blev på bättre humör. Slutet gott allting gott.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s