Mammalivet

Jag hade aldrig trott att jag skulle trivas så bra med mammalivet som jag gör. Nu har jag ju en extremt snäll bebis så det kan bero på det, men att få ta det lungt hemma, titta på gilmore girls så mycket man vill, träffa kompisar med barn mitt på dagen, långa promenader, umgås med min mamma, städa och fixa hemma osv. Har alltid varit så inställd på jobb oc trott att jag inte skulle trivas hemma men måste säga att jag inte ägnat jobbet en tanke sedan jag blev mammaledig för snart fem månader sen.

De flesta dagar har vi nog något program men idag har vi verkligen bara slappat. Har inte ens sluppit ut på en promenad. Matheo sover presis dagens tredje tupplur och jag ligger bredvid. Rätt så skönt ändå. wp_20161014_13_10_12_prowp_20161014_08_51_38_pro

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s