Vaccin

Igår fick Matheo sina första vaccin. Han blev så arg så arg så arg. Och i natt fick han feber, och jag som är bortskämd och van vid en bebis som sover 6-9 timmar i streck, äter lite och sover några timmar till, känner mig tröööött efter nattens tempmätningar, medicin som skulle ges, gnälligare bebis som vaknade lite oftare osv. I dag har han ännu lite feber och är kanske lite tröttare och gnälligare. Vi sku egentligen haft familjecafé i dag men vi blir hemma i stället. På eftermiddagen hade vi tänkt ta tåget in till stan, möta pappa och gå på strömmingsmarknad, får se om det lyckas.

wp_20161005_17_55_14_pro

en trött liten och en sympatitrött stor

wp_20161004_17_46_56_pro

Här sussar han bredid mig i sin sitter

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s