Blogga igen

Sist jag skrev på den här bloggen var jag precis på väg hem igen från Peru. Drömjobbet hade blivit mitt och efter två år i Lima (igen en gång, bott där i fyra år tillsammans), så var jag på väg tillbaks till Finland. Jobbet som gick ut på att resa mycket, långa dagar och som inte passade någon med familj. Hann vara hemma i typ en sekund innan jag blev kär i spanska Pablo, vi hann vara tillsammans i lite mera än en sekund innan jag blev gravid. Nu är jag mammaledig med min son Matheo, två månade, bor i Vanda och lever ett rätt så tråkigt mammaliv i Vanda. Men vet ni vad? Efter tio år av utomlands så älskar jag det, det tråkiga mammalivet alltså. Och min son Matheo är den sötaste som finns, helt objektivt såklart.

img-20160910-wa0001

en glad typ

wp_20160909_12_07_30_pro

lilla familjen på väg ut

foto5

preggo

wp_20160910_12_54_25_pro

ibland är Matheo en sumo brottare

wp_20160912_10_06_19_pro

höstpromme

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s