Blombyxor

Jag ska till Finland om exakt tolv dagar, i Finland är det vinter och kallt. Mina kappsäckar är redan för fulla med stuff trots att jag donerat minst hälften av alla mina grejer. Men igår tyckte jag att det var en bra i dé att köpa ett par blommiga sommarbyxor, en ny bikini och ett par shorts. Ibland får man bara hjärnsläpp. Fast okej, alla dessa grejer tar inte så mycket utrymme och det blir väl sommar i Finland någon gång också (eller?!?).

df3e9733-355c-407a-8dc1-ef45fb773c35

WP_20150130_006För övrigt så lever jag i ett kaos just nu. Bor ju i min kompis lägenhet och alla mina kläder ligger nu längs golvet. Inte så enkelt att försöka hitta något bra att ha på sig, speciellt när man måste gräva i alla tre kappsäckar för att få fram ett par byxor, en blus och underkläder.

I går efter jobbet blev det manikyr och pedikyr på Toque X, kändes viktigt att ha frächa händer och fötter eftersom jag imorgon ska till den privata lyxstranden Totoritas. Mer om det sen.

WP_20150129_005I dag anländer ingen annan än Jarek till Lima. Jarek är från Polen och vi bodde i samma hus 2007-2008 då vi båda var i Lima som utbytesstudenter. Han dejtade min dåvarande pojkväns syster, så Jarek och jag är lite som syskon, haha. Vi har inte setts på flera år, och det ska bli så roligt att se honom!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s