Inte som på strömsö

Det gick inte som i Strömsö för Elina. På grund av ett missförstånd, hade hon inte förnyat sitt immigrationskort och hon släpptes inte ut ur landet. Hon var ledsen och förstörd att hon missade sin drömresa, och jag förstås ledsen för hennes skull, men också lite glad att vi nu får spendera några ekstra dagar tillsammans. Vi gick en lång promenad längs med Maleconen och så åt vi tonfisk smörgåsar med Coca bröd (alltså med coca blad) och batat franskisar. Mums.

WP_20150121_008 WP_20150121_009 WP_20150121_014 WP_20150121_015

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s