Mat och sol och sol och mat

Mellan packandet, röjandet, jobbandet och fixandet försöker jag njuta så mycket jag kan av det varma vädret och av den goda maten. Maten är definitivt en sak jag kommer att sakna. Omnomnom!

Åt i går lunch på restaurangen El Mercado. En av Limas top 10. Väldigt populär och vi fick köa i ca. 30 minuter. Tur fanns det plats vid baren, med himmelska drinkar och goda snacks så det gjorde ingenting fast vi måste vänta. Maten var utsökt god, om än aningen dyr i Peruanska mått mätt. Men för två goda dfördrinkar, förrätt, huvudrätt och efterrätt pungade vi ut 145 soles per man, dvs. ungefär 40€, så det kändes inte så farligt i finska mått mätt.

Det är så varmt här nu och solen är så stark så stark. Man bränns på två sekunder. Men snart är jag i mörka Finland så det gör ingenting.

WP_20150117_005 WP_20150118_002 WP_20150118_003 WP_20150118_005 WP_20150118_006 WP_20150118_007

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s