Tillbaka med nyhet

Sitter på kontoret lite jetlaggad, har nu varit två dagar tillbaks i Lima efter 18 finfina dagar jullov. Det blev snö och kallt till jul, ingen självklarhet i södra Finland och det var så fint. Umgicks mycket med vänner och familj och bara tog det lungt. Men det kändes nog också bara bra att komma tillbaka hit, till 25 graders värme och sol.

Så har jag en nyhet: jag ska flytta tillbaka till Finland igen, och det rätt så snart!! För att när man minst anar det så kan faktiskt drömmar bli sanna. Det är nämligen så att jag sökte ett jobb, ett drömjobb som jag i smyg drömt om i snart fyra år. Efter två intervjuer i Finland fick jag den 23.12 veta att jobbet är mitt. Det är alltså frågan om samma arbetsgivare som nu; men en annan avdelning och med bas i Helsingfors. Där ser man; jobbar man hårt och visar vad man går för så kan man faktiskt få precis det man vill ha!

Jag är inte 100% säker hur det kommer att gå för bloggen nu, eftersom jag, som ni kanske gissar, har 1000 saker på to do listan innan jag åker iväg. Saker ska säljas, väskor ska packas, lägenhet ska visas, avsked ska tas…men jag ska nog skriva så mycket jag hinner. Lovar.

Hittills har jag bara varit så glad och lycklig över jobbet att jag nog inte ännu fattat att jag ska lämna mitt älskade Peru. Kommer nog att bli svårt. Men livet rullar vidare och man måste hänga med i svängarna så länge man kan.

Nu ska jag jobba lite till.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tillbaka med nyhet

  1. Maja Röj Urrutia skriver:

    Grattis till ditt nya jobb! Jag hade ju hoppats få se dig i verkligheten nu när vi kommer till Lima i februari…men det får kanske bli i Finland! Men så länge du skriver läser jag tacksamt om allt vad du är med om i vårt kära Lima!

  2. colombialiv skriver:

    Grattis, vad spännande! Och det där med flytt är MYCKET att sta i…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s