Jullov

Nej vet ni vad. Denna blogg är på jullov, för snart är även dess skribent det. På söndag blir det Finland i nästan tre hela veckor. Ska bli galet skönt. När man vet att man bara har tre veckor av slask, kyla och mörker och sen kommer tillbaks till högsommar och värme, så ser man faktiskt lite fram emot de . Tycker det ska bli galet mysigt med mörker, tända ljus, brasa, bastu, glögg mm. Här är det redan så varmt att jag bara sover med ett lakan. Så God Jul och Gott Nytt År! Vi hörs när vi hörs!

peruvian Santa

God Jul Önskar Peruvian Santa!!!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s