Jul

Blir nog aldrig van vid det här att det är jul i sommarn. Gick i går, för första gången på länge, i lite butiker (sjävständighetsfest på fredagen, och tänkte att jag eventuellt behöver något nytt). Jingle Bells, Silent night och Rudolph the rednose reindeer spelades för fullt från högtalarna, och årets bikini kollektion har lagts fram.

bikini2 bikini1

Förra veckan hade vi en liten julgudstjänst, där vår lilla finska kör sjöng lite julsånger. Riktigt trevligt och vi var 60 stycken personer på plats. Roligt att lära känna nya landsmän som flyttat hit av en eller annan orsak. Vi sjöng lite allsång,åt och drack och hade det allmänt trevligt.

WP_20141127_003 WP_20141127_007

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s