Gala

För en vecka sedan, eller kanske två, har tappat all tidsperspektiv, var det ju ”gala” då den nordiska handelskammaren här I Peru fyllde fem år. Galan hölls på finlands ambassadörs residens.  Helt trevligt och hittade nu några bilder på sidan http://www.exportador.com.pe.

gala1

Här berättar jag helt tydlig någon spännande och rolig historia till bl.a. ambassadören, min chef, hennes man och några andra. synd bara att jag inte har något minne om vad jag talar om.

gala2

Jag tog paus i berättandet och poserade för fotografen.

gala3

Posering med bekanta och obekanta.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s