Det här med tid…

Kära peruaner,

Om det på programmet till ett evenmang står att ni har 15 minuter att tala, så är det inte okej att tala i över en timme. Fattar liksom inte det här, en gång när de får chansen att tala så bryr de sig inte om a) att de fuckar upp hela tidtabellen b) att de gör så att folk förlorar sin dyrbara tid. Alltid samma sak. I dag t.ex. var jag på ett evenemang som skulle börja kl 8:30 och det började kl 9. Så skulle det sluta kl 13, men då hade vi inte ens kommit halvvägs i programmet. Pausen, som skulle räcka 20 minuter räckte över en timme och kaffet tog slut precis när det blev min tur. Kan inte mera säga att dessa saker förvånar mig men de irriterar mig något otroligt. Vill bara stiga upp och skrika: KAN NI INTE LÄSA KLOCKAN?!?!?! Tur fanns det en starbucks i samma hus vart jag sprang och fick en kaffe och en smörgås.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det här med tid…

  1. Johanna skriver:

    You can take the Finländare out of Finland but you can’t take Finland out of the Finländare…translates perfectly -hope to see you soon ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s