Shopping

salaverry

Shopping utbudet i Peru blir bara bättre och bättre. Finns redan nu en massa bra klädbutiker och nästa år öppnar H&M (wohoo). För några månader sedan öppnades centro comercial Salaverry rätt så nära ambassaden, och därmed också Perus första Forever 21 butik. Love it! Forever 21 är ju lite som H&M men amerikanskt. Detta shoppingcenter är så fint och stort och modernt att man inte riktigt vet var man är. Peru? Usa? Finland?

Tyckte att det var über modernt att ha en stor ”zona de lactancia” dvs. amningszon och skild WC för barn. Eller kanske det är normalt, vad vet jag. Hittade en svartlångklänning åt mig själv i fredags (På Forever 21). Gala på torsdag. Mer om det senare.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s