Fritid

Sommaren är här. Soligt och varmt varje dag nu. Hääärligt! Jag spenderar min fritid med att t.ex.  jogga längs med maleconen. Är så glad att jag hittat joggingen igen, och det är så fint att jogga vid maleconen. Fast för det mesta är det ju mörkt när jag joggar här, dessa bilder är från i lördags.

helg1 helg2 helg3 helg4 helg5 helg6

Annat vad jag gör på min fritid är att äta på nya restauranger. Eller nya för mig. Cantarana är en känd gammal lunch restaurang som ligger i Barranco, som är så populär att man alltid måste köa för att fr ett bord. När man väl får det så är det värt det. Ingen kunde tro att jag aldrig varit där tidigare. Sanningen är den att jag några ganger gjort ett forsök men det har alltid varit så lång kö att få bord.  Ett mysigt ställe med bra stämning och god mat.

helg7 helg8 helg9 helg10 helg11

Så går jag omkring i solen i Limas mysiga distrikt, senast Barranco.

helg14 helg13 helg12

Så har jag också varit på en kompis inflyttningsfest, barhoppat, druckit för många glas vin osv. men det finns det Inga bildebevis på (som tur).

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fritid

  1. Maja Röj Urrutia skriver:

    Hej! Vi känner inte varandra, men jag vill att du skall veta vilken glädje det är för mig när du skrivit nya inlägg i din blogg som jag av en ren tillfällighet hittade!!! Jag är gift med en peruan, Tito, och har varit många gånger i Lima. Vi är på väg i februari igen – som vi längtar!!! Tack för att du delar med dig dina fina foton, man kan nästan känna doften från maträtterna…
    Många hälsningar från Vasa!
    Maja Röj Urrutia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s