Sol

I dag har himlen varit blå och solen har skinit. Har själv suttit inne på kontoret hela dagen men märkte det då jag gick till banken. Blev påmind om att sommaren är på väg, och blev glad. Gjorde ingenting att jag var tvungen att vara på kontoret kl 7.30 pga en telefonkonferens till Finland. Och så bokades mina Washington biljetter i dag, och fast jag kommer att sitta inne i en konferenssal i tre dagar så blev jag ivrig för jag stannar över veckoslutet och turistar. Nu ska jag fira det fina vädret med att gå på en fyra euros manikyr och sen på körövning. Japp, den finska kören är i gång igen. Tyvärr är vi betdydligt färre eftersom några flyttat men månne inte vi ska få lite ljud ifrån oss i alla fall (och för att vara ärliga så är skvallret minst lika viktigt på våra körövningar).

sol

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s