Vardag

På fredagen åkte en nöjd och glad minister och företagsdelegation tillbaka till Finland. Efter att de åkt infann sig en trötthet i min kropp som jag inte visste existerade. Känns alltid lika absurt, vi jobbar på somgalningar i flera månader och så är allt över på två dagar. Sammanlagt hade vi 22 företagsmöten, 5 ministermöten, 3 seminarier, två luncher och två middagar, allt på två dagar. Huh. Men allt gick bra som sagt.

vslut7

På lördagen sken solen från en klarblå himmel. Jag tog tillfället i akt och drog till maleconen och joggade. Lima blir verkligen en annan stad då solen skiner.

Vslut5 vslut6

På söndagen tog min kompis Alejandro mig till en Cevicheria, dvs. Ceviche restaurang, vid namn don Bigote (herr Mustach). Restaurangen ligger bara några kvarter från var jag bor men det är alltid kö utanför så har aldrig gått dit. Denna gång orkade vi köa och det var det värt minsann. Åt Ceviche och Arroz con Mariscos. Sååå gott.

vslut4 vslut3 vslut2 öl

I dag är det måndag och har précis kommit hem från jobbet. Ska snabbt byta kläder och gå på jumppa till gymet.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s