Dan före doppare dan

Imorgon landar minister Vapaavuori i Lima med ca. 20 företag i släptåg. Känner mig konstigt lugn och organiserad (tecken på att jag glömt något stort?). Tycker att jag innan i liknande situationer varit galet hysterisk. Det är inte lätt att ha fem stycken pågående program, allt som allt har vi organiserat tre seminarier, 28 möten, två luncher och två middagar och allt inom loppet om två dagar. Nu ringde precis min chef och sade att jag inte får jobba mer, måste gå och sova och ha krafter för de kommande dagarna. Så jag gör väl det då…

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s