jag, häxan.

Igår tänkte jag på hur vi inte haft en jordis (läs jordskalv) på länge. Sen när det blev natt och jag låg i sängen fick jag mitt i allt en känsla av att jag nog borde leta reda på min ficklampa. Har en i lådan på nattygsbordet men kände att jag kanske kunde behöva den ”man vet ju aldrig om vi har en jordis”. Somnade med ficklampan i handen och vaknade en timme senare av att hela sängen skakade. Hej Jordis! Under fem på Richter skalan, och det var en snabb en men strömmen gick (vilket jag till en början inte märkte, det ska ju vara mörkt på natten). Börjar i alla fall mer och mer tro att jag är synsk!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s