sjukan vs. Anna-Stina 10-0

Många dagar utan att skriva. Ni kanske tror att eftersom det var lång helg och eftersom jag hade Hanna på besök från Colombia, att jag haft så mycket program och så roligt att jag inte hunnit skriva. FEL. Att ha mycket program och att ha roligt var definitivt vår plan och det började bra. Vi gick ut på onsdag, på torsdag och på fredag, bara på några drinks för vi skulle ju gå ut ordentligt på lördag och på måndag (tisdag var ju ledigt). På lördag förmiddag åkte vi till historiska centrumet. Vi tog med oss Alejandro för han jobbar i centrum, på utrikesministeriet, så han kunde visa oss en massa coola ställen. Vi gick omkring där i säkert fem timmar och såg mysiga gator och fina barer och caféer som funnits sedan urminnes tider. Vi kom hem, sade åt Alejandro att vi vilar i ett par timmar och så går vi på middag och ut alla tillsammans. Men när jag vaknade från vilan så var jag sjuk. Lite förkyld, tänkte jag. Bäst att jag stannar hemma så jag kan gå ut de andra dagarna, ska bara vila lite till.

Trodde jag. I dag, torsdag är den första dagen jag satt foten utanför dörren sedan dess. Har haft 39,5 grader feber (och jag har aldrig feber, har jag 37,1 så känner jag mig redan galet sjuk), har hostat upp mina lungor, har snorat tusen liter, har frusit något fruktansvärt och svettats följande sekund. Ännu i dag har jag inte gått på jobb och har legat i säng mest hela dagen, men har ingen feber längre. Ska nog stanna hemma imorgon ännu. Ja usch, ett sånt virus. Stackars Hanna har bara sett mig i ett vågrätt läge, begravd under en massa näsdukar, de senaste dagarna.

Ja, ja. Har väl tyckt synd om mig tillräckligt nu.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s