Absolut Dealbreaker

Alltså det är ju så att jag ibland går på dejts här. Helt så där vanligt i guess. Ibland med samma typ flera gånger, ibland bara en gång osv. Ibland är det peruaner, ibland andra länningar. Mitt motto är att ha roligt och har inte så jätte konstiga kriterier, så där som en del kvinnor har. T.ex. så tycker jag att det är konstigt när en del inte kan dejta någon som är kortare (man kan väl inte rå för sin längd!!), eller att mannen måste ha högre inkomst eller sånt. För mig räcker rolig och snäll rätt så långt. En bra personlighet helt enkelt.

Så låt mig berätta om, ja vi kan fast kalla honom herr Y. Egentligen träffades jag och herr Y för ett år sedan, och vi dejtade en tid, tills jag åkte på resa och vi tappade kontakten. För ett par veckor sedan sprang vi på varandra igen och vi började träffas på nytt. Han är 37 år gammal, har bott utomlands i flera år, bra humor, artig, snäll osv. Verkade som en bra typ som jag hade en del gemensamt med. Döm om min förvåning då han för ett par dagar sedan berättade ett väldigt homofobiskt skämt. Jag skrattade inte och han sa ”jaja du är väl en sådan som står för jämnställdhet för homosexuella…” och ja ba ”eeeh, jo, en sådan är jag, du är då tydligen inte det”. Svaret var nej, han är inte det. Orkar inte gå in på hela diskussionen vi hade efter det (där jag bl.a. frågade vad som skulle hända om någon nära till honom skulle visa sig vara gay och han svarade att det är omöjligt, alltså ja, han är en idiot). Nå, för att göra en lång story kort så kan jag säga att det är en absolut dealbreaker för mig. Vill inte ha något att göra med en sådan person, som inte står för jämnställdhet för alla, så jag och Herr Y kommer aldrig mer att träffas.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Absolut Dealbreaker

  1. Johanna skriver:

    Go girl x

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s