Fiestas con Ch

fiestaconch1

fiestaconch2

fiestaconch3

fiestaconch4

fiestaconch5

fiestaconch6Vilken kväll igår. Min kompis Myriam ville gå på en sorts fest som heter ”fiestas con Ch” som alltid ordnas på olika ställen några gånger om året. D enna gång ordnades det i en nattkubb i Barranco. Konceptet är att ordna en lite ”alternativ” fest med olika sorters musik blandat ihop. Fyra olika DJ’s var på plats och spelade alla olika mixar, t.ex. elektronisk salsa, cumbia, hiphop osv. osv. På olika ställen i lokalen fanns konstnärer på plats och gjorde olika grejer. En massa av Limas hipsters var på plats. Vi dansade i flera timmar i streck och hade faktiskt roligt. I dag känns som en rätt så tung dag. Har precis beställt hem mat från Pardos Chicken och ska erövra soffan. Får se om jag får något annat gjort i dag.

Förresten en rolig grej från igår, alla vakter på plats på festen igår hade GURKAS skrivet stort på deras västar. Antar att det betyder någon sorts vakt. Mina peruanska kompisar visste inte… Nå, såklart var jag ju tvungen att ta en blid med en Gurka.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s