solen

Och mitt i allt som det är som gråast tittar solen fram och det blir 20 grader varmt. Jag som går omkring i min nya vinterjacka och mockastövlar fick HETT. Lima måste ha känt på sig att jag klagade och skärpte sig genast. Väl gjort.

sol

rock2

Jag har förresten lite svårt just nu för folk som klagar hela tiden (okej, jag klagar mycket själv, fast mest bara på vädret). Har nu kommit i närheten av en del folk som bara klagar på allt. På Peru, Lima, Peruanerna, etc. Och ja ba ”men varför flyttade du hit då? Och vem tvingar dej bli kvar?” Visst kan man hitta hundra dåliga saker med att bo här, men man kan också hitta minst femhundra bra saker. Och att klaga på ALLT och ALLA gör inte saken bättre. Flytta bort då om du hatar det så mycket. Det finns bra och dåliga saker med varenda en plats på jorden, så är det bara. A ja, alla är vi olika. Men förstår inte riktigt hur man kan leva så att man aldrig är nöjd. Nå, tur är jag superduper nöjd med att bo i Lima och i Peru (fast jag också klagar ibland). Om jag någon dag flyttar bort härifrån så kommer det nog att bli väldigt svårt.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s