grått.

Ny dag på kontoret och jag känner mig lite förkyld. Efter att ha varit hemma i Finland och upplevt den kallaste sommaren någonsin, så lovade jag att jag aldrig mera skulle klaga på Limas vinter. Det blir ju aldrig kallare än 15 grader (vilket är dubbelt så varmt som det var flera av de dagar jag var hemma nu i juni), men jag klagar nog i alla fall. Det är den här gråheten. Så trist. Och fukten. Måste tvätta mina handukar dagligen och tårktumla dem för annars torkar de aldrig, ALDRIG! Men men, man måste ta det goda med det onda I guess.

Vy från kontoret

På jobbet är det ganska hektiskt, är ensam på kontoret och det är rätt så mycket going on just nu. Fast den saken gjordes lite lättare i och med att Starbucks gjorde en marketing stunt och kom till vår kontorsbyggnad och delade ut gratis kaffe nu på morgonen. Inte så illa. (I Peru finns det starbucks på varenda ett hörn, speciellt i de lite up scale distrikten, och jag har GALET svårt att förstå hetsen över Starbucks i Finland. Gick där förbi flera gånger och kön var längre än vet inte vad. För en allt för dyr, blaskig latte?)

Så där annars lever livet på ganska normalt. Har gått till gymet och låtit min tränare Gonzalo halvt ta livet av mig. SKulle igår gå på ett yogapass men jag råkade somna (!?!). SKyller på förkyldheten. Fick den goda nyheten att min kompis Hanna i Bogota måste ut ur landet och förnya sitt visum och hon kommer KANSKE till Lima nästa vecka! Woop!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s