fin de semana

Ett fint veckoslut börjar lida mot sitt slut. På lördagen började jag dagen med att jogga vid maleconen och så tog jag mig an trapporna. Verkligen inte så trevligt, men det blev lite lättare då jag mötte söta surfare på vägen.

WP_20140712_002

wpid-WP4Phone_20140712132928.jpg

Mötte lite senare upp några fina bruttor för att kolla på Brasilien-Holland matchen. Hoppades att Brasilien sku ha tagit hem det, men nej.

WP_20140712_024

På kvällen bjöd Myriam på spansk tapas middag. På plats var en finländare, en tysk, en brasilianska, en turk, en britt och en peruan.

Lite senare mötte jag upp ett par kompisar och gick till den mysiga baren Brew Wicks på några öl och fortsatte sedan till coola Victoria Bar. Var hemma vid tre tiden. Det är så rologt att gå ut i Lima då barerna, pubbarna och klubbarna bara ökar. Detbfinns så mycket mysiga, coola, roliga, fina, bohema ställen.

WP_20140712_032

Idag har jag varit hos Tarja och Ashrad och kollat fotboll, druckit öl och ätit pizza. Hade faktiskt ingen skillnd för vem som sku vinna. Även fast sydamerikamer brukar hålla ihop, så anses Argentina vara ett för arrogant land för att kunna känna sympatier för dem. De flesta peruaner höll därför på Tysklandn ”argentinarnas ego stiger ännu mer och vi kommer aldrig få höra slutet” sade min taxikusk.

foboll

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s