Vi hörs i Juli!

Näe vet ni vad. Vi kan inte ha det på det här viset. Jag ligger så mycket bakom med bloggandet. Har inte ännu skrivit om min resa till Ecuador, resan till Paracas, om bröllopet jag var på i lördags (det lyxigaste bröllopet jag någonsin varit på, vigseln i Limas katedral och till festen hade de hyrt HELA Limas konstmuseum), om allt det goda jag ätit, alla roliga fester jag varit på, alla fina människor jag träffat. Tänker alltid att ”imorgon”, men så kommer imorgon och jag hinner inte. Om 10 dagar landar jag på finsk mark och inte en dag innan det kommer jag att vara hemma i skälig tid om kvällarna. Har planer förprecis varenda dag och kväll och minut. Så nu får det bli en liten paus. Vi tar igen sen när jag har ny energi från semestern. I juli är jag tillbaks i Lima. Ha det så bra så länge!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s