Selfie resan

Weekend resan till Paracas blev känd som ”el viaje de los selfies”. Det vill säga selfie resan. En i gänget hade nämligen den perfekta mojängen för selfies: en utdragbar pinne där man spänner fast telefonen och så en app som tar bilden automatiskt. Hur bra? Alla stirrade på oss (av avund såklart) medan de försökte ta sina usla selfies med att använda sina egna händer (amatörer). Nedan några av selfisana som vi tog. (Och ja, jag ska lägga upp andra bilder också).

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s