Maleconen

I går visade Limas höst sig från sin bästa sida, full sol och 25 grader varmt. Verkligen som full sommar. Härligt. Så istället för att gå till gymet som jag hade tänkt så tog jag och joggade vid maleconen. Så fint. Lyckades bränna mig också.

Bild

Hela kvällen var också varm och skön. Var hemma hos Anna och Hanne på deras inflyttningsfest.

I dag är det inte lika fint dock. Grått och dimmigt. Några klädesplagg i mitt klädskåp har fått mögelfläckar. Så i dag det är dags för besök till sodimac (Latinamerikas Ikea) för att inhandla fuktighetsborttagare. 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s