La Feria

Efter några febriga dagar var det skönt att äntligen må bättre och kunna gå ut lite. Hoppade på bussen och åkte till Barranco. Barranco kallas Limas mest romantiska stadsdel och är definitivt stadens mest bohema distrikt. Alla Limas hipsters hänger där. Jag älskar verkligen att bo i Miraflores, men skulle jag inte göra det så skulle Barranco definitivt vara ett alternativ. Inte för att jag är så Bohem eller hipster, men för att Mysfaktorn i Barranco är vädligt hög.

I dag gick jag och Tuuli på La Feria, en mysig marknad där lokala hantverkare mm säljer sina smycken, kläder, bakverk osv. Vi gick på kaffe till mitt favoritcafé La Bodega Verde, och så ännu på ett museum (museumet ska få ett eget inlägg).

BildBildBild

BildBildBildBildBildBild

 

BildBild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s