höst

Medan jag sitter här och kollar på nyheterna om jordbävningen i Chile och tsunamivarningen här så kan jag skriva lite om dagen. I dag är det officiellt höst. Sommaren är förbi. Det märktes. Både i vädret och i trafiken. Det var svalare och gråare på morgonen. Skolor och universitet har börjat igen och bussarna är proppfulla.

BildBild

Bild

Det finns inga stop-knappar i bussarna här. Man måste gå fram till dörren och säga var man ska bli av. Tänk er paniken då man måste tränga sig igenom den där folkmassan och försöka bli av på rätt plats. Men det brukar lyckas.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s