Ollantaytambo och Machu Picchu

Efter Chincheros körde taxin oss vidare till Ollantaytambo. En mysig liten by där det finns en del ruiner från Inka tiden och också därifrån tågen till Machu Picchu går. På hotellets bakgård gick alpackorna omkring och myste. Vi bodde alltså en natt på hotellet Tunupa lodge en natt och tog tåget tidigt följande morgon.

BildBildBild

Bild

p>

BildBildBild

Tidigt följande morgon tog vi tåget till Aguas Calientes och därifrån bussen till Machu Picchu. Det var min tredje gång på MP, men det är nog alltid lika fint. Vi hade tur med vädret, även om det var rätt så varmt., lite för hett faktiskt. Vi var inte lika tuffa som jag och min bror var för tre år sedan. Då gick vi upp Huayna Picchu, det höga berget i bakgrunden på bilderna.

BildBildBildBildBildBildBildBildBild

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s