Gjort

På lördag hade min kompis Beth inflyttningsfest. Hon är lärare på den brittiska skolan och på plats var britter, jag och min tyska kompis Myriam. Men det var revligt. Temat var att man måste vara ”fint klädd”. I vanliga fall tycker jag ju mera om att bara gå i jeans eller så men det är nog roligt att klä upp sig ibland också.

På söndag var vi ett gäng som träffades i Miraflores centralpark, även kallad Parque Kennedy. Varje söndag visas det nämligen en film i parken. Denna gång Pedro Almodovars Todo sobre mi madre. Hade sett den förr, men den är bra så det gjorde ingenting. Dessutom är det gratis. Här ordnas mycket evenemang i parkerna, filmer, yoga, konserter mm. Gillar det. Eftersom det aldrig regnar så är det ju enkelt att ordna saker i parker. Och så behövs det inte en miljon lov till allt som i Finland. Man bara ordnar och har det trevligt.  

I går åkte jag till Lina efter jobbet. Vi drack ett par Chilcanos (en typisk peruansk drink: pisco, ginger ale och lime saft), och skvallrades i några timmar.

Nu är mina dogsitting days över. Det var riktigt roligt att få lite hundnärhet i en vecka. Mycket promenader, mycket häng hemma. Men som jag skrev innan, är inte redo/villig att ha en egen hund.  

Så nu bor jag hemma igen så vardagen har påriktigt börjat. Fast det känns rätt så skönt. Kan någon fatta att det snart är april? Jag går omkring och tror att vi fortfarande lever i januari…

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s