lördag.

Var på en jobbmiddag igår, drack en drink och vi var tre som delade på en vinflaska. Mitt mående i dag? Inte på topp. Hur är det möjligt? För några år sedan kunde man ju festa tre,fyra,fem dagar i rad utan något problem. Ibland mådde man ju lite illa, men man skakade det av sig och festade vidare. Lyckas ju inte riktigt nu mera. Men men. Fick en gratis middag i alla fall. Alltid något. Och så var det ju också trevligt.

Gick på en mani-pedi idag. Det blev grönt. Nu ska jag förbereda mig för min kompis inflyttningsfest.

BildBildBild

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s