Mamma

Nu blir det igen lite mindre på denna blogg. För min mamma kommer hit imorgon!!! Fatta hur ivrig jag är. I tre omgångar har jag bott här och hon har aldrig varit här. Men nu! Vi ska resa till Cusco (och Machu Picchu såklart) och sen till djungeln till Puerto Maldonado. Kanske jag bloggar på vägen, om jag har tid, och om jag har internet.

Men innan min mamma kommer måste jag klara av en lite kuslig grej. Limas handelskammare ordnar ett EU event imorgon. Min chef blev inbjuden att tala, men hon kan inte, så gissa vem som ska tala istället för henne? Yours truly. ”Finlandia – Exportador de tecnología de punta” heter min presentation. Lite nervös här. Men det ska nog gå bra. Jag försöker leva enligt filosofin att man måste sätta sig i nya situationer som gör en nervös. Det är ju så man utvecklas som människa.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mamma

  1. Astrid nikula skriver:

    Rätt attityd Anna-Stina! Face your fear!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s