Huaringas

Jag bor ju o stadsdelen Miraflores. Här i Miradlores finns det en massa restauranger, barer, diskon, caféer, butiker, shopping center, teatrar, konsert salar, pubar, kiosker, hotell, hostel, gym, parker mm. Det är definitivt Limas mest dynamiska distrikt. Och så ligger det ju vid havet vilket inte skadar. Älskar verkligen att bo här.

Ni vet hur det ofta blir så att de ställen som ligger närmast så går man aldrig till. Jag bor vid en rondell, som heter Ovalo Bolognesi. Vid denna Ovalo finns en bar som heter Huaringas. Har gått förbi tusen gånger, men aldrig gått in. Igår kväll var kvällen då jag gjorde det och jag blev nästan lite ledsen att jag inte varit där tidigare. Ett så perfekt ställe var det. Fyra våningar av bekväma soffor, skön musik och goda drinkar. Inte illa.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s