Fredag

Fredag, fredag. Kroppen och hjärnan är utmattade. De vet att vila är på kommande. Vi har talat mycket om det på jobbet, om fredagströttheten alltså. Hur tydlig den är. Hur skör man känner sig. Som om man inte skulle orka med en minut jobb till. Åt en lång lunch i gott sällskap. Gick hem. Plopp i rödvinsflaskan. Lade mig på soffan och skulle lyssna på Alex och Sigge, som man brukar på fredagar. Och vad talar de om? Jo – den nya sorts krisen: 28-års krisen. Hur 28 är en ålder då många krisar och mår dåligt. Som den 28-åring jag är kände jag mig lite, ja, prickad. Jag krisar nog inte. Har det ganska bra. Men för säkerhets skull ska jag läsa inlägget nedan en gång till. Go’ fredag på er!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s