Yoga

Alltså vet ni vad den här muijan gjorde i går? Väckarklockan ringde 5.45 och yogapasset i parken började 6.30. Äntligen klarade jag av att gå på ett. Det är ju nämligen min roomie som drar yogan. I en och en halv timme höll vår lilla grupp på (vi var fem stycken). Vilken energi man fick till resten av dagen!

BildBildBildBildBild

Bild

Den sista bilden tog min roomie då vi andra höll på med avslutnings avslappningen.

Tyckte faktiskt att jag var mycket mer effektiv på jobbet i går. Kanske berodde det på yogan, kanske inte. Vem vet. Hade också en hääärlig jobblunch i går. Ceviche, Tiradito, skaldjur mm. 

Bild

Efter jobbet gick jag först ca. två kilometer till Metropolitanon, och tog mig sedan till Barranco där jag plingade på hos min kompis Beth som precis flyttat. Hade inte sett henne på tre månader så vi hade mycket att tala om.

Nu måste jag smikna mig och rusa till jobbet.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s