Frisk igen

Hola,

efter att ha legat och snörvlat i tre dagar så steg jag igår upp pigg som en mört och friskare än aldrig förr. Traskade med raska steg över Paseo de la Republica till Bioferian.

Bild

(Det är lustigt att se denna väg så tom på bilar. Sommarlördagar är alla tydligen på stranden…)

Bild

Bioferian blir bara mera populär hela tiden. Så mycket folk.

Träffade min Kompis Petra och jag shoppade en hel del.

Bild

En del av vad jag köpte

Så gick vi på lunch till Tierra Santa, en arabisk restaurang som har de godaste falafel wraps.

På kvällen hade finska Nina ordnat en middag på den Mexikanska restaurangen, Como agua para Chocolate. Restaurangen ägs av Mexikaner och man får verkligen riktig mexikansk mat där. Inget tex-mex skit. Så gott!

Bild

Och som alltid efter en kväll ute så har jag vaknat kl sex i dag. Klockan är bara nio och jag har redan hunnit läsa ett kapitel i min bok, sätta på en maskin tvätt, skypat med mamma, dammsugat och torkat golvet i mitt sovrum, bytit lakan, sett House of Cards sista andra säsongs sista avsnitt. Så nu får jag väl bara slappa resten av dagen? 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s