Bloggen

Jag funderar mycket på denna bloggs vara eller icke-vara. Saken är ju den att jag nu varit här ett år, och vardag är ju bara vardag, var man än på jorden man är och jag känner att jag inte har något intressant att komma med.  Detta är ju lite lustigt med tanke på att de bloggar jag gillar mest är just vardagsbloggar.  Dessutom är jag rätt så upptagen. Jag ska nog fortsätta blogga, men kanske inte helt varje dag. Så häng kvar, ni som fortfarande hänger här.

Bild

I måndags träffade jag dessa två brudar. Två fransyskor som jag bodde med då jag var på utbyte här i Lima 2007-2008. De har precis rest runt sydamerika i ett år. Så roligt att träffa dem och tala om minnen från det galna utbytesåret. De var också väldigt överraskade över hur mycket Lima ändrat och utvecklas. En helt annan stad. En modern metropol (nästan).

BildBildBildBild

Förutom att jag går hem från jobbet varje dag, vilket är ca. 4km, så har jag börjat springa ner och upp för dessa helvetestrappor. Ner och upp, ner och upp. Pausar lite och kollar på surfarna, och så upp igen.

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s