Lunahuaná

Efter vårt lilla Amazonas adventure, tog vi bussen från Lima ca. 200 km. söderut till Cañete och därifrån en taxi österut i ca. 50 km. Lunahuaná var målet. Jag har varit i Lunahuaná innan, eftersom stället är jättekänt för extremsporter som white water rafting osv. (ja, det var där jag nästan drunknade för snart tre år sedan). Vi valde att inte rafta (jag vägrar att göra det igen och Heidi var nog inte heller så sugen), i stället låg vi vid hotellpoolen. En organiserad tour tog vi också, som bl.a. tog oss till några vingårdar och Pisco-gårdar på smakning. Peruanskt vin är kanske det värsta i världen, medan Piscon ju kommer härifrån och är god.

Bild

Hotellet Rio Alto. Billigt och helt ljuvligt.

Bild

Vår terass

Bild

Hotellets trädgård.

Bild

mmm… peruanskt vin… försöker hålla minen. Men alltså YÄK!

Bild

Gubben visar hur man känner igen en bra Pisco. Självklart köpte både jag och Heidi en flaska.

BildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s