Iquitos – Amazonas

Här kommer första satsen bilder från min och Heidis resa. Vi började med att åka till Iquitos. Iquitos ligger i Amazonas djungeln och är världens största stad som inte kan nås via väg. Bara flyg och båt som gäller. Jag hade på förhand bokat en tour, eftersom det kan vara svårt att på egen hand ge sig in i djungeln. Bokade med Sinchicuy Lodge, och kan inte annat än rekommendera och säga att det var fanstastiskt. Två nätter och tre dagar stannade vi på lodgen. Det tog ca. en och en halv timme med båt från Iquitos att komma fram. Vi hade en guide, Johnny, bara för oss själva och han var helt fantastisk och otroligt kunnig, tålamodig, snäll och rolig. Lodgens faciliteter vad rätt så simpla, men hey, vi var mitt i djungeln. Ingen electricitet finns det mitt i djungeln, men de hade en generator på ett par timmar per dag så man fick ladda sin elektronik.

Börjar med lite bilder från Lodgen.

Bild

BildBild

Bild

BildBildBild

BildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s