Apan

Hej bloggen,

efter nio härliga dagar har min kompis Heidi precis åkt tillbaka till London. Vi har haft det sååå bra. Var i Amazonas i fyra dagar, var vi såg allt från sengångare, till apor till en anakonda. Gick också på en nattpromenad i djungeln, det var mörkt och en fladdermus landade på min rygg. Mindre trevligt. Så har vi varit i Lunahuana, en liten by omringad av berg, ca. tre timmar från Lima. Så har vi hengt i Lima såklart. Har tagit Heidi till så många ljuvliga restauranger, och vi hann inte till alla.Vet inte hur många pisco Sours vi har druckigt, tappade räkningen för några dagar sedan.

Jag ska lägga upp bilder, nu måste jag bara först tvätta byke, organisera, städa lite och förbereda mig mentalt för en arbetsdag imorgon.

Några bilder ska ni dock få se nu. Tagna i Amazonas. Om ni vågar påstå att ni någonsin sett något sötare så ljuger ni.

  BildBildBildBild

En trött liten typ klättrade upp på axeln och sov sött i ca. en timme.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s