Besök

Idag är det ingen vanlig dag. T.ex. så är det min chefs födelsedag. Som den goda arbetstagare jag är köpte jag två tårtor på bageriet bredvid mitt hem, en lukuma tårta och en jordgubbscheescake, köpte en stor bukett blommor och styrde till kontoret. Skickade ett mejl till samtliga på ambassaden att kl 12 vankas det tårta och kaffe. Och sång såklart.

Så är det verkligen ingen vanlig dag eftersom Heidi, en av mina BFF’s sedan den första gulisfesten på Åbo Akademi, precis har anlänt i Lima. Var emot henne till flygfältet och i nio hela dagar är hon här. Jag har semester och vi ska Bl.a. åka till Amazonas djungeln. Jag och Heodi har rest tillsammans i Asien (Singapore, Malaysia och Thailand), i Afrika (Sydafrika), i Europa och nu Sydamerika. Blir kanske mindre på bloggen nu.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s